AmanetAuto.ro, unul dintre cele mai vechi IFN-uri de tip împrumuturi cu garanție auto din România, le oferă acum clienților posibilitatea de a își gara bunurile într-o parcare subterană.

Cu o vechime pe piața din România de aproximativ 9 ani, IFN-ul s-a specializat în oferirea de credite cu garanții auto de orice fel, de la personale la camioane, microbuze și autobuze. Până în prezent, au fost acordate câteva mii de împrumuturi, fiind în desfășurare alte câteva sute.

Cine sunt clienții AmanetAuto.ro

Marea majoritate a clienților sunt persoane juridice, antreprenori aflați în dificultăți financiare. Aceștia apelează la împrumuturi cu garanție auto pentru rapididatea și ușurința cu care sunt finanțați.

„Potrivit statisticilor noastre, perioada medie pentru derularea contractelor este de 3-4 luni de zile, fapt pentru care am căutat o soluție optimă pentru gararea bunurilor. Am hotărât că o parcare subterană, cu temperatură constantă, este cea mai bună opțiune pentru autovehicule. În plus, locația este supravegheată atât cu ajutorul agenților de pază, cât și video”, susțin colegii din departamentul administrativ.

Cum poți obține un împrumut cu garanție auto de la AmanetAuto.ro

Dacă ai o mașină nu mai veche de 10 ani și ești proprietarul ei sau ai o procură cu drept de vânzare din partea proprietarului, poți garanta cu ea pentru a beneficia de un împrumut de tip amanet auto. Poți obține astfel până la 75% din valoarea autovehiculului.

Ia legătura cu noi fie telefonic, pe mail sau pe Whatsapp. Unul dintre consultanții noștri îți va evalua autoturismul în câteva minute. În funcție de nevoile tale, acesta va fi bucuros să îți estimeze valoarea mașinii astfel încât să fii avantajat(ă). Ulterior, vii la sediul nostru. Trebuie să ai cu tine buletinul, cartea originală a mașinii și, dacă este posibil, ambele chei. În doar câteva minute, colegul nostru îți va întocmi contractul de amanet auto și îți va explica toate aspectele ce țin de o colaborare benefică.

După ce întocmim contractul de împrumut cu garanție auto, vei merge împreună cu colegul nostru să îți garezi personal mașina. Dispunem de parc auto acoperit, supravegheat video și cu pază, aflat la câteva minute de sediu. Te vei asigura că mașina ta este depozitată corespunzător și că nu va fi mișcată pe toată durata contractului. Suplimentar, poți să fotografiezi poziția în care ai parcat-o, cât și numărul de kilometri de la bord.

Cât plătești pentru împrumutul tău de tip amanet auto

Contractul de tip amanet auto se face pe o perioadă de 30 de zile. În plus, beneficiezi de o perioadă de grație de 14 zile, în care ai același comision: 0.3% pe zi!

La expirarea termenului, ai fie posibilitatea de a prelungi contractul cu încă 30 de zile, plătind comisionul aferent, fie de a achita întregul împrumut și comisionul, pentru a îți recupera mașina cu care ai garantat.

Comisionul pentru împrumutul tău de tip amanet auto este recalculabil la zi. La final, plătești doar pentru zilele în care te-ai folosit de bani.

Open chat