1. Sună-ne pentru evaluare

Evaluăm autoturismul telefonic împreună.
Stabilim suma și comisionul.
Creditul cu garantie auto se acorda in 30 de minute

2. Semnăm contractul
 

Te invitam la unul din sediule noastru pentru semnare.
Avem sediu in Bucuresti, Constanta, Cluj, Sibiu, Iasi.

3. Primești banii pe loc!
 

Parcam autoturismul in parcul auto privat.
Acolo autoturismul este fotografiat interior-exterior, kilometraj si sigilat

 Credit cu garantie auto in 30 de minute!

Despre un Imprumut cu garantie auto

Detalii împrumut

 
  • Imprumutul cu garantie auto se oferă pentru o perioadă de 30 de zile cu opțiunea de prelungire.
  • După expirarea contractului (după 30 de zile) mai beneficiați de o perioadă de grație de 14 zile cu același comision stabilit contractual, fără costuri ascunse.
  • După primele 14 zile comisionul se calculează la zi.
  • La data expirării creditului (după 30 de zile) trebui să vă prezentați pentru:
         – achitarea comisionului pentru prelungire.
         – plata integrală conform contractului, pentru recuperarea bunului.
Returnarea mașinii:
 
  • Returnarea autoturismului se face după achitarea creditului (împrumut + comision).
  • În cazul în care nu mai există posibilitatea de a restitui împrumutul vă permitem acces la mașină cu posibili clienți pentru vânzare.

Credite recomandate

Acest tip de credit cu garantie auto poate fi accesat de persoane fizice care din diferite motive nu dispun de lichidități și vor să rezolve asta în cel mai scurt timp.
Există situații neprevăzute unde urgențele financiare pot apărea și nu suportă amânare, cum ar fi: urgențe medicale, cheltuieli personale (diverse restanțe, călătorii, diverse reparații)
Spre exemplu doriți să investiți în educația copiilor și aceasta necesită o finanțare considerabilă, pentru că taxele școlare sunt mari, sau vi se ivește o oportunitate, o investiție profitabilă, achiziționarea unui bun la preț rentabil.
Tot atunci se întâmplă ca prietenii sau familia să nu vă poată ajută și totul pare că nu are rezolvare, atunci societatea noastră este soluția optimă pentru a vă rezolva problemele imediat.
Deasemenea de aceste servicii de credite pot beneficia și persoanele juridice aflate în imposibilitate de plată sau vor să își extindă domeniul de activitate.
În mediul afacerilor se întâmplă de multe ori să existe această problemă de ordin financiar unde lipsa lichidităților pare a fi cea mai întâlnită, orice firmă mai întâmpina aceast problemă indiferent că are activitate de comerț, construcții, producție, distribuție, servicii de orice fel.
Sunt diverse situații când disponibilitățile bănești nu vă ajung pentru a face diverse plăți, cum ar fi: plata salariilor la termen, plata furnizorilor, cheltuieli cu chiria și utilitățile la sediu, amenzi, rate.

Exemple clienți

Avem un client care are o firmă de confecții și face import-export, are un container de marfă în portul Constanța și de multe ori este în situația în care nu dispune de lichidități pentru a plătii vama și transportul, sau este în întârziere cu plata furnizorilor de materie primă.
Putem spune că avem un parteneriat avantajaos ambelor părți, societatea respectivă reușește să își continue activitatea iar noi ne fidelizam clietela prin condițiile avantajoase de creditare.
Un alt exemplu de client al firmei noastre este o societate de construcții, unde în acest domeniu se știe că investiția inițială este mare, iar încasările apar mai târziu. Pentru a nu întârzia la finalizarea lucrărilor apelează la mici împrumuturi pe termen scurt, putem spune că este un lucru avantajos astfel dispune de bani mereu.
O colaborare bună avem și cu un client care deține un service și se ocupă cu recondiționarea autoturismelor, le îmbunătățește interior și exterior apoi le revinde având un câștig considerabil, această operațiune implică un rulaj mare care de cele mai multe ori este susținut de către noi.
O societate care îți dorește să fie profitabilă trebuie să aibă o activitate continuă, să își îmbogățească portofoliu de clienți, și apoi să îi fidelizeze pentru a rezista în timp și ași câștiga poziția de lider în domeniu.
Mai este și situația în care doriți să vă extindeți activitatea, să pătrundeți pe alt segment de piață, sau vreți să faceți o rebranduire, această ar presupune o investiție care în timp s-ar amortiza. Această ar aduce cu sine, o creștere a companiei și implicit un profit mai mare.
Vă putem spune cum un client de-al nostru a pornit cu un srl mic având activitatea de comerț, apoi s-a extins deschizând mai multe magazine în marile orașe din țara, reușind să își creeze un brand pe piața românească.
De-a lungul timpului cu această societate am avut diverse colaborări ajungând astăzi să fie un client fidel, care vede în noi un partener de încredere.

Intrebari frecvente

Suna la 0723.444.200 pentru o evaluare, Te deplasezi cu autoturismul la unul dintre sediile noastre pentru semnarea contractului, parcam masina in parcarea privata. Toată operatiunea dureaza 15 minute!

Se incheie un contract de imprumut pe o perioadă de 30 de zile,
Dupa aceasta perioada contractul de credit cu garantie auto se poate prelungi la expirare pentru alte 30 de zile.
Returnarea autoturismului se face după achitarea comisionului si a sumei imprumutate.

In cazul neachitarii contractuale vă permitem acces la autoturism cu posibili clienți pentru vânzare.