Grupul de firme
IFN IMPRUMUT SA
Societati cu capital 100% românesc

Sc Amanet Auto Srl

 

CUI: 32914790 – J40/3043/2014
RE-PJR-41-036417/07.05.2014
Sediul Central:
Soseaua Stefan cel Mare, nr. 31
Sector 2, București, Romania

Echipa AmanetAuto.ro

Andrei Popescu

Evaluator Office

Romeo Botezatu

Director

Adrian Paraschiv

Director Vânzări

Radu Ivanovici

Expert Evaluator

Viorica Paraschiv

Coordonator Financiar

Radu Sebastian

Jurist

Andreea Iliu╚Ť─â

Marketing

Andrei Nicolescu

Avocat – Colaborator Extern

Domeniul de activitate

 • Suntem o institu╚Ťie specializat─â ├«n domeniul financiar, format─â dintr-o echip─â t├ón─âr─â, dinamic─â,cu experien╚Ť─â ├«n acordarea de ├«mprumuturi cu garan╚Ťie auto ╚Öi gestionarea acestora, ├«n func╚Ťie de necesit─â╚Ťile ╚Öi posibilit─â╚Ťile clientului.
 • De la intrarea noastr─â ├«n domeniul amanetului de tip auto, ne-am adaptat rapid cerin╚Ťelor ╚Öi nevoilor clien╚Ťilor no╚Ötri. Activitatea noastr─â este reglementat─â de legile ├«n vigoare. La noi clientul este ├«ntotdeauna protejat!
 • Le oferim clien╚Ťilor servicii rapide ╚Öi de calitate, adaptate nevoilor fiec─ârui client ├«n parte, pentru c─â fiecare persoan─â are nevoi ╚Öi posibilit─â╚Ťi diferite!
 • Siguran╚Ťa ╚Öi confortul clientului este tratat─â cu mult─â pruden╚Ť─â ╚Öi mult─â seriozitate, de aceea am investit ├«n parcul auto, s─â putem garanta siguran╚Ťa bunului l─âsat amanet.
 • Trebuie doar s─â ne contactezi ╚Öi s─â ne spui nevoile tale, iar ne vom ocupa de rezolvarea problemei tale!

Scurt istoric:

 • 2009, Deschidere
  Grupul de firme și-a început activitatea în 2009, specializându-se în acordarea de credite de nevoie personale.
  Ne-am adaptat rapid cerin╚Ťelor ╚Öi nevoilor clien╚Ťilor no╚Ötri, reu╚Öind un real succes ├«nc─â din primul an de activitate.
 • 2013, Extindere
  ├Äntr-o pia╚Ť─â ├«n care b─âncile acord─â tot mai greu credite ╚Öi ├«mprumuturi, noi am simplificat procedura, ne-am extins serviciile.
  Am intrat ├«n domeniul ├«mprumuturilor rapide, de tip amanet. Astfel am putut ajuta un num─âr mai mare de clien╚Ťi.
 • 2014 , Amanet Autoturisme
  ├Än func╚Ťie de cerin╚Ťele clien╚Ťilor no╚Ötri, ne-am perfec╚Ťionat pe ├«mprumut cu garan╚Ťii auto.
  Am deschis dou─â parcuri auto pentru p─âstrarea ├«n siguran╚Ť─â a bunurilor aduse ca garan╚Ťie, unul pentru camioane ╚Öi utilaje ╚Öi unul pentru ma╚Öini, motociclete, atv-uri, etc.

Motto

ÔÇťIn societatea modern─â se c├ó╚Ötig─â banii numai prin bani. Prin munc─â se c├ó╚Ötig─â p├óineaÔÇŁ

( Nicolae Iorga ÔÇô Istoria rom├ónilor Vol.1 ).

Ce este împrumutul de tip amanet?

 • ├Ämprumutul de tip amanet este un serviciu financiar adresat at├ót persoanelor fizice, c├ót ╚Öi persoanelor juridice.
 • Avantajele unui astfel de ├«mprumut sunt numeroase, de la documenta╚Ťie redus─â, unde ai nevoie de buletin ╚Öi actele ma╚Öinii, p├ón─â la primirea banilor instant.
 • ├Än ultimii ani, c├ónd criza lipsei de lichidit─â╚Ťi s-a sim╚Ťit mai acut pe pia╚Ť─â, tot mai multe persoane au ales s─â apeleze la un astfel de ├«mprumut. ╚śi asta pentru simplitatea cu care po╚Ťi ├«mprumuta sume consistente de bani, instant, pe termen scurt.
 • Un ├«mprumut de tip amanet se ├«ncheie de regul─â pe o perioad─â de 30 zile. Cei care nu pot returna la timp banii ├«mprumuta╚Ťi, mai au la dispozi╚Ťie un anumit num─âr de zile gra╚Ťie, detaliu care se stabile╚Öte ├«n momentul ├«ncheierii contractului.
 • C├ónd nici aceast─â variant─â nu este eficient─â, din o mul╚Ťime de motive, clien╚Ťii pot opta pentru prelungirea contractului cu ├«nc─â 30 de zile, achit├ónd doar comisionul pentru luna precedent─â!