Noul Porsche Cayenne Turbo este aici. Lansat cu prilejul Salonului Auto de la Frankfurt, noul SUV al nemților face revoluție în această categorie.

 

Noul Cayenne Turbo completează gama Porsche, aducând o putere de invidiat: 550 de cai putere și 770 Nm. Totul – grație motorizării V8 de 4.0 de litri cuplate la o transmisie automată Tiptronic S, cu 8 rapoarte. SUV-ul este capabil să accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 4.1 secunde, în vreme ce viteza maximă pe care o poate atinge este de 286 de km/h.

 

Acestea nu sunt însă singurele performanțe și noutăți tehnice cu care Noul Cayenne Turbo se poate lăuda. Potrivit celor de la Porsche, SUV-ul oferă celor de la bord precizia unei mașini sport, confortul unei limuzine și capacități onorabile în afara șoselelor. Performanțele sunt posibile cu ajutorul suspensiei pneumatice, a sistemului de bare stabilizatoare active și a direcției integrale.

 

Peste toate, SUV-ul este echipat cu un eleron adaptiv care îmbunătățește comportamentul mașinii atât la viteză, cât și pe frânare.

 

Dacă ți-a căzut cu tronc modelul, e bine să știi că poate fi deja comandat. Trebuie doar să ai puși deoparte peste 138.850 de euro, cât este prețul de pornire în Germania.

Aplica Online

Cat platesc?