Poate fi un împrumut de tip amanet auto o soluție pentru deblocarea lichidităților? Vom încerca, în continuare, să răspundem la această întrebare.

Potrivit ultimelor statistici din țara noastră, numărul mediu al zilelor de întârziere pentru facturile neîncasate a crescut la 354 de zile, în ultimul an. În ceea ce privește domeniile cu cele mai mari întârzieri, topul este condus de industria transporturilor, urmată de consultanța de managemet și afaceri, construcțiile și industria producătoare.

Îmbucurător este faptul că, potrivit aceleiași statistici, la nivelul economiei viteza de recuperare a creanțelor a scăzut de la 94 de zile – în 2017, la 85 de zile – în 2018, progresul continuând și în 2019. Acest lucru a fost posibil și datorită opțiunilor de finanțare din ce în ce mai diversificate, venite în sprijinul mediului antreprenorial: produsele IFN -urilor.

Poate fi un împrumut cu mașina o alternativă bună de finanțare?

Împrumutul cu mașina este, în acest moment, una dintre puținele variante de finanțare relaxate, neinfluențate de tendințele economice. Cei care aleg această opțiune știu de la început cât plătesc, pe toată durata contractului. Soluția a apărut ca o alternativă la creditele anevoioase ale băncilor, care și-au înăsprit condițiile de creditare.

Apelând la serviciile amanetauto.ro, poți împrumuta până la 75% din valoarea mașinii tale, în maxim 30 de minute.

Contractele de credit se fac pe 30 de zile, însă se prelungesc odată cu achitarea comisioanelor, care sunt FIXE până la plata finanțării. 

“Sunt calculate astfel încât să le ofere clienților posibilitatea de a plăti strict pentru câte se folosesc de împrumut”, afirmă colegii noștri, din departamentul financiar.

Dar poate fi un împrumut de tip amanet auto o alternativă bună de finanțare pentru antreprenori?

„Un credit cu mașina este, în mod cert, o soluție rapidă de finanțare, pe termen scurt pentru antreprenori. În acest context, el poate fi folosit pentru deblocarea lichidităților, iar dovada o constituie mulți dintre clienții noștri, care au optat și optează pentru servicii amanet auto”, mai spun colegii noștri.

Open chat