SUV-ul Citroen C3 Aircross este acum disponibil și în România, la prețuri, în medie, sub cele ale concurenței. În plus, acesta înregistrează cel mai mic consum dintre toate.

Cel mai nou SUV al francezilor de la Citroen, rivalul declarat al lui Nissan Juke, Dacia Duster, Mazda CX3 și al lui Renault Captur are un preț de pornire de 13.500 de euro.

Citroen C3 Aircross poate fi comandat în trei versiuni – Live, Feel și Shine, sub capotele cărora se pot regăsi una dintre următoarele motorizări: un 1.2 de 82 sau 110 de cai putere pe benzină, ori un 1.6 de 99 sau de 120 de cai putere, diesel.

În ceea ce privește dotările, chiar și varianta Live este echipată cu geamuri față și oglinzi electrice, regulator și limitator de viteză, sistem pentru avertizarea părăsirii benzii de rulare, Hill Assist și tehnologia Coffee Break Alert. La polul opus, cea mai scumpă versiune, Shine, integrează în consola centrală un ecran tactil de 7 inch și dispune de tehnologia Mirror.

Desigur, pentru suma potrivită (curprinsă între 300 și 400 de euro), fiecare variantă de Citroen C3 Aircross poate fi echipată cu sistem de climatizare automată, proiectoare de ceață sau plafon panoramic.

Ce părere ai despre cel mai nou SUV Citroen? Merită banii?

Open chat