Activ pe piața serviciilor financiare de peste 9 ani, împrumutul tip amanet auto a câștigat tot mai mult teren în ultimii ani, ca un răspuns al clienților la procedurile tot mai complicate ale băncilor. Asta pentru că, spre deosebire de alte soluții de împrumut, un credit cu garanție auto poate fi obținut atât de către persoanele fizice, cât și juridice, în mai puțin de 30 de minute.

Amanet Auto este, în acest moment, una dintre puținele soluții de finanțare relaxate, neinfluențate de tendințele economice. Cei care aleg această opțiune știu de la început cât plătesc, pe toată durata contractului.

Amanet Auto: ce sume poți împrumuta și în ce condiții

Prin intermediul amanetauto.ro poți împrumuta până la 75% din valoarea mașinii tale, în maxim 30 de minute. Contractele de credit se fac pe 30 de zile, însă se prelungesc odată cu achitarea comisioanelor, care sunt de 0,3% pe zi sau 9% pe lună.

“Comisioanele sunt calculate astfel încât să le ofere clienților posibilitatea de a plăti strict pentru cât se folosesc de împrumut”, afirmă consultanții financiari care au pus la punct acest sistem de finanțare.

5 avantaje pentru un împrumut tip amanet auto, la amanetauto.ro

Pe lângă rapiditate, clienții – persoane fizice sau juridice – care optează pentru un împrumut tip amanet cu mașina beneficiază de avantaje unice, care nu se regăsesc în portofoliul de servicii ale instituțiilor bancare.

  • Echipa amanetauto.ro este formată din consultanți financiari și specialiști de pe piața de business, oferindule clienților servicii complete și personalizate, în funcție de nevoile pe care le au.
  • Parcare subterană. Automobilele lăsate ca garanție pentru împrumut sunt garate în parcare subterană, supravegheată video, cu temperatură constantă. Nici acasă automobilul tău nu a stat atât de bine!
  • Împrumutul poate fi restutuit parțial, comisionul fiind recalculabil.
  • Suma limită superioară de creditare: până la 100.000 euro.
  • Perioadă de grație de 14 zile în care nu se percep penalități, la restituirea împrumutului sau la plata comisionului lunar.

Vezi aici care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru un împrumut cu mașina.

“Cu toate că mulți se tem să apeleze la astfel de servicii, ar trebui să știe că nu degeaba împrumutul de tip amanet auto a fost supranumit un „credit relaxat”. De exemplu, echipa noastră are întotdeauna grijă să anunțe când se apropie termenul scadent, pentru a nu se ajunge la penalități”, mărturisesc consultanții amanetauto.ro, parte a IFN Împrumut SA.

Open chat