Decizia privind permisele și certificatele de înmatriculare care privește toți șoferii, pentru următorii 4 ani de zile.

 

De acum înainte, șoferii vor primi prin Poștă permisele de conducere și certificatele de înmatriculare. Acest lucru reprezintă un acord cu Poșta Română, în valoare de 31.020.000 lei. Potrivit acordului, beneficiarii vor primi documentele prin serviciul rapid PrioriPost, oriunde în România. Acestea vor putea fi ridicate în baza unui act de identitate.

 

Acesta este rezultatul faptului că Poșta Română a câștigat contractual atribuit în urma unei licitații deschise, la care a participat și o importantă companie de curierat, privată din România. Acest lucru le-a dat motive de mândrie reprezentanților instituției:

 

“Continuăm să fim un partener serios şi puternic conectat la nevoile clienţilor noştri. Ne onorează colaborarările devenite deja tradiţionale, precum contractul cu RAPPS, şi suntem preocupaţi permanent de atragerea de noi clienţi în portofoliul Poştei Române, bazându-ne pe profesionalismul şi experienţa celor 155 de ani de când activăm în domeniul serviciilor poştale”  a declarat Andrei STĂNESCU, directorul general al CNPR (Compania Națională Poșta Română).

Aplica Online

Cat platesc?