Skoda Kodiaq RS este anunțată să apară pe șosele chiar din 2018. SUV-ul va avea menirea de a arăta că și mașinile din această clasă pot fi sportive și la fel de dorite.

 

Gama de performanță a cehilor de la Skoda nu se oprește doar la compacte. Potrivit unor declarații ale reprezentanților companiei, 2018 vine cu un Kodiaq mai arătos, cu trăsături de RS.

 

Disponibil atât în configurații de 5 și de 7 locuri, Kodiaq RS va fi decorat cu o bară de protecție și o grilă agresivă și tracțiune integrală. Sub capotă, SUV-ul va avea cel mai probabil un biturbo de 2.0 diesel, de 240 de cai putere, deja remarcat în cazul modelelor Tiguan sau Passat, ale celor de la Volkswagen. Despre echipările pe benzină nu s-au comunicat încă detalii, dar cu siguranță vor exista și acestea în gama de opțiuni ale modelului.

 

Până la alte detalii, nu ne mai rămâne decât să așteptăm Salonul Auto de la Geneva, din martie, când sigur Kodiaq RS va fi dezvăluit publicului larg. Sau apropierea salonului, căci cu toții știm că toate evenimentele de gen sunt anticipate de teasing-uri.

Aplica Online

Cat platesc?