Noul Duster s-a arătat fanilor, ca o avanpremieră a Salonului Auto de la Frankfurt, locul unde va fi prezentat oficial. Lansarea celei de-a doua generații a SUV-ului reprezintă un eveniment important atât pentru România, cât și pentru Dacia.

 

Duster, modelul care a transformat Automobile Dacia în cea mai mare companie din România, după cifra de afaceri.

 

Deși încă nu s-au oferit prea multe detalii tehnice despre model, este clar că noul Duster reprezintă o schimbare esențială în abordarea brandului. Potrivit oficialilor, spre deosebire de predecesorul acestuia, a doua variantă a SUV-ului a fost realizată cu ajutorul unei contribuții importante a inginerilor români de la Renault.

 

„Pentru Dacia am ales o imagine germanică, robustă şi raţională. Dacia este o maşină mare la un preţ mic. De partea cealaltă, Renault are o imagine latină şi un design senzual”, a spus Van Den Acker, pentru zf.ro

 

„Cu noua generaţie am vrut să venim cu soluţii care să aducă o calitate mai bună şi un preţ mai mic. În 2009 când am venit cu primul model nu aveam concurenţă, acum lansăm noul Duster într-o lume nouă, motiv pentru care maşina a evoluat. Spre exemplu, partea frontală nu este agresivă ci inspiră siguranţă şi robusteţe. Duster este un model solid şi raţional”, a explicat Erde Tungaa.

 

După cum se vede în imaginile apărute datorită jurnaliștilor români prezenți la avanpremieră, noul Duster are o caroserie mai lungă, jante mai mari, de 17 inchi, faruri cu tehnologie LED. Iar schimbările nu se opresc aici:

 

Potrivit oficialilor care au făcut prezentările noului Duster, și calitatea materialelor utilizate a crescut considerabil, SUV-ul reprezentând acum un adevărat etalon în raportul calitate-preț, în categoria sa.

 

Cam atât momentan despre noul Duster. Abia peste 2 săptămâni se vor furniza mai multe detalii despre el, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Câ despre disponibilitatea de a fi cumpărat, ai mari șanse să începi 2018 la volanul său: vânzările SUV-ului vor începe chiar din Decembrie.

Aplica Online

Cat platesc?