Creditul cu garanție auto este singurul împrumut relaxat, neinfluențat de tendințele economice. Cei care aleg această variantă de creditare știu de la început cât plătesc, pe toată durata contractului.

În ultimele săptămâni, economia s-a dat peste cap considerabil. Indicele ROBOR la trei luni, cel în funcție de care se calculează costul creditelor în lei, a ajuns la maximul ultimilor trei ani: 1.46%. Nici indicele ROBOR la șase luni nu a rămas la valoarea de 0.87%, cât era cotat la începutul anului, ci aproape că s-a dublat, la 1,57%.

Ce înseamnă toate acestea pentru creditele în lei?

Creșterea indicelui ROBOR înseamnă, pentru un client care plătea inițial 910 lei pe lună, o creștere de 110 lei. Valoarea noii rate a acestuia va fi de 1020 de lei, reprezentând o creștere de 12%.

Chiar și cei care au credite în euro sunt afectați, moneda înregistrând în prezent o ușoară creștere.

Mai poți face un împrumut relaxat, în aceste condiții economice?

Răspunsul este DA. Desigur, valoarea împrumutului poate fi mai mică decât suma pe care ți- o oferă banca, însă vei știi de la început cât plătești, până la încheierea contractului: Amanet Auto.

Apelând la serviciile unui Amanet Auto, poți împrumuta până la 75% din valoarea mașinii tale, în maximum 15 minute. Contractele se fac pe 30 de zile, însă se prelungesc odată cu achitarea comisionului  de 0,3% pe zi sau 9% pe lună. Acesta este calculat astfel pentru a oferi clienților posibilitatea de a plăti strict pentru câte se folosesc de împrumut.

Mașina ta este în siguranță

Cu toate că mulți se tem să apeleze la această variantă, ar trebui să știe că nu degeaba acest împrumut cu mașina poate fi numit un credit relaxat. Echipa IFN-ului are grijă să te anunțe când se apropie termenul scadent, pentru a nu ajunge să plătești penalități. Beneficiezi și de 14 zile perioadă de grație, gândită doar în avantajul tău. În plus, mașina ta este în siguranță, în parcul subteran, monitorizat video și uman. Chiar tu o parchezi acolo, după semnarea contractului.

Acum că știi despre această variantă de împrumut relaxat, nu ezita să contactezi echipa amanet auto, când ai nevoie de un credit rapid, neinfluențat de indicii din economie.

Open chat