Volkswagen Golf Sportsvan Facelift a fost prezentat de curând publicului. Urmașul lui Golf 7 Facelift vine cu motoare noi pe benzină, sisteme moderne de infotainment și de asistență.

 

Monovolumul Golf Sportsvan a trecut de curând printr-o serie de modificări tehnico-estetice esențiale. Astfel, modelul beneficiază acum de o caroserie în variante noi de culoare, o gamă variată de jante (de 16, 17 și 18 inch), bare de protecție restilizate și lumini Full LED.

 

Totodată, sub capotă, Volkswagen Golf Sportsvan Facelift a primit motoare noi pe benzină, despre care însă nemții nu au vrut încă să dezvăluie prea multe. S-a precizat doar că, acum există posibilitatea dezactivării a doi din cei 4 cilindri. O informație suficientă pentru iubitorii de mașini, care și-au dat seama că nu poate fi vorba decât de noul TSI de 1.5 litri și 150 de cai putere, care se regăsește și sub capota lui Golf 7 Facelift.

 

Despre Volkswagen Golf Sportsvan Facelift s-ar mai putea spune că va avea în dotare cele mai noi sisteme de asistență, cum ar fi Pedestrian Monitoring, Traffic Jam Assist și Emergency Assist, dar și noi versiuni pentru sistemele Park Assist și Trailer Assist.

 

Volkswagen Golf Sportsvan Facelift va fi lansat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, în septembrie.

Aplica Online

Cat platesc?