Posibilitatea de a schimba valuta la cursul BNR este disponibilă în fiecare zi lucrătoare, într-un interval orar bine stabilit.

 

Cei care au conturi la UniCredit, pot de acum, în intervalul 13:15 – 14:15 să realizeze schimburi valutare la cursul BNR. Condiția este ca schimbul valutar să fie de maxim 1.000 de euro, prin online sau mobile banking. Reprezentanții UniCredit argumentează ora aleasă pentru această facilitate eliminarea volatilității. Ea a fost stabilită imediat după momentul în care se anunță cursul de schimb.

 

Posibilitatea de a efectua schimbul valutar este disponibilă pentru toți clienții GeniusCont și este doar unul dintre avantajele pe care persoanele fizice le au la UniCredit.

 

„Am creat această ofertă de produs pornind de la o analiză şi o segmentare atentă a pieţei din România deoarece ne dorim să răspundem cât mai bine nevoilor clienţilor noştri şi să inovăm constant, astfel încât interacţiunea lor cu banca să fie cât mai uşoară. Fie că sunt la început de drum, fie că sunt în punctul culminant al carierei sau că se află la pensie, cei care optează pentru una dintre ofertele tranzacţionale GeniusCont vor putea primi beneficii financiare, parte dintre ele unice pe piaţa din România, care răspund perfect nevoilor lor actuale. Ne menţinem astfel promisiunea strategică de a dezvolta constant produsele şi serviciile noastre astfel încât UniCredit să devină un jucător de top pe piaţa de retail din România”, au declarat pentru presă reprezentanții băncii.

Aplica Online

Cat platesc?