Cea mai mica

Dobanda

din Romania

1. Sună-ne pentru evaluare

Evaluăm autoturismul telefonic împreună.
Stabilim suma și comisionul.
Comision de la 0.012%/zi (3,6%/lună)
Prime╚Öti p├ón─â la 75% din valoarea ma╚Öinii, ├«n func╚Ťie de an ╚Öi aspect.

2. Semn─âm contractul
 

Te deplasezi la sediul nostru pentru semnare.
Perioada contractual─â este de 30 zile.
Plus┬á14 zile de gra╚Ťie.
Comisionul se recalculeaz─â la zi
F─éR─é COSTURI ASCUNSE

3. Primești banii pe loc!
 

Te deplasezi cu autoturismul la parcul auto.
Acolo autoturismul este fotografiat interior-exterior și kilometraj.
Mașina va fi protejată de o prelată.

1.┬á├Än 30 de minute toat─â opera╚Ťiunea va fi finalizat─â!

Împrumut rapid cu Mașina

Detalii împrumut

 
  • ├Ämprumutul cu garan╚Ťie auto se ofer─â pentru o perioad─â de 30 de zile cu op╚Ťiunea de prelungire.
  • Dup─â expirarea contractului (dup─â 30 de zile) mai beneficia╚Ťi de o perioad─â de gra╚Ťie de 14 zile cu acela╚Öi comision stabilit contractual, f─âr─â costuri ascunse.
  • Dup─â primele 14 zile comisionul se calculeaz─â la zi.
  • La data expir─ârii contractului (dup─â 30 de zile) trebui s─â v─â prezenta╚Ťi pentru:
    ┬á┬á┬á┬á┬á– achitarea comisionului pentru prelungire.
    ┬á ┬á┬á – plata integral─â conform contractului, pentru recuperarea bunului.
Returnarea mașinii:
 
  • Returnarea autoturismului se face dup─â achitarea creditului (├«mprumut + comision).
  • ├Än cazul ├«n care nu mai exist─â posibilitatea de a restitui ├«mprumutul v─â permitem acces la ma╚Öin─â cu posibili clien╚Ťi pentru v├ónzare.

Credite recomandate

Acest tip de ├«mprumut poate fi accesat de persoane fizice care din diferite motive nu dispun de lichidit─â╚Ťi ╚Öi vor s─â rezolve asta ├«n cel mai scurt timp.
Exist─â situa╚Ťii neprev─âzute unde urgen╚Ťele financiare pot ap─ârea ╚Öi nu suport─â am├ónare, cum ar fi: urgen╚Ťe medicale, cheltuieli personale (diverse restan╚Ťe, c─âl─âtorii, diverse repara╚Ťii)
Spre exemplu dori╚Ťi s─â investi╚Ťi ├«n educa╚Ťia copiilor ╚Öi aceasta necesit─â o finan╚Ťare considerabil─â, pentru c─â taxele ╚Öcolare sunt mari, sau vi se ive╚Öte o oportunitate, o investi╚Ťie profitabil─â, achizi╚Ťionarea unui bun la pre╚Ť rentabil.
Tot atunci se ├«nt├ómpl─â ca prietenii sau familia s─â nu v─â poat─â ajut─â ╚Öi totul pare c─â nu are rezolvare, atunci societatea noastr─â este solu╚Ťia optim─â pentru a v─â rezolva problemele imediat.
Deasemenea de aceste servicii de credite pot beneficia și persoanele juridice aflate în imposibilitate de plată sau vor să își extindă domeniul de activitate.
├Än mediul afacerilor se ├«nt├ómpl─â de multe ori s─â existe aceast─â problem─â de ordin financiar unde lipsa lichidit─â╚Ťilor pare a fi cea mai ├«nt├ólnit─â, orice firm─â mai ├«nt├ómpina aceast problem─â indiferent c─â are activitate de comer╚Ť, construc╚Ťii, produc╚Ťie, distribu╚Ťie, servicii de orice fel.
Sunt diverse situa╚Ťii c├ónd disponibilit─â╚Ťile b─âne╚Öti nu v─â ajung pentru a face diverse pl─â╚Ťi, cum ar fi: plata salariilor la termen, plata furnizorilor, cheltuieli cu chiria ╚Öi utilit─â╚Ťile la sediu, amenzi, rate.

Exemple clien╚Ťi

Avem un client care are o firm─â de confec╚Ťii ╚Öi face import-export, are un container de marf─â ├«n portul Constan╚Ťa ╚Öi de multe ori este ├«n situa╚Ťia ├«n care nu dispune de lichidit─â╚Ťi pentru a pl─âtii vama ╚Öi transportul, sau este ├«n ├«nt├órziere cu plata furnizorilor de materie prim─â.
Putem spune c─â avem un parteneriat avantajaos ambelor p─âr╚Ťi, societatea respectiv─â reu╚Öe╚Öte s─â ├«╚Öi continue activitatea iar noi ne fidelizam clietela prin condi╚Ťiile avantajoase de creditare.
Un alt exemplu de client al firmei noastre este o societate de construc╚Ťii, unde ├«n acest domeniu se ╚Ötie c─â investi╚Ťia ini╚Ťial─â este mare, iar ├«ncas─ârile apar mai t├órziu. Pentru a nu ├«nt├órzia la finalizarea lucr─ârilor apeleaz─â la mici ├«mprumuturi pe termen scurt, putem spune c─â este un lucru avantajos astfel dispune de bani mereu.
O colaborare bun─â avem ╚Öi cu un client care de╚Ťine un service ╚Öi se ocup─â cu recondi╚Ťionarea autoturismelor, le ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte interior ╚Öi exterior apoi le revinde av├ónd un c├ó╚Ötig considerabil, aceast─â opera╚Ťiune implic─â un rulaj mare care de cele mai multe ori este sus╚Ťinut de c─âtre noi.
O societate care ├«╚Ťi dore╚Öte s─â fie profitabil─â trebuie s─â aib─â o activitate continu─â, s─â ├«╚Öi ├«mbog─â╚Ťeasc─â portofoliu de clien╚Ťi, ╚Öi apoi s─â ├«i fidelizeze pentru a rezista ├«n timp ╚Öi a╚Öi c├ó╚Ötiga pozi╚Ťia de lider ├«n domeniu.
Mai este ╚Öi situa╚Ťia ├«n care dori╚Ťi s─â v─â extinde╚Ťi activitatea, s─â p─âtrunde╚Ťi pe alt segment de pia╚Ť─â, sau vre╚Ťi s─â face╚Ťi o rebranduire, aceast─â ar presupune o investi╚Ťie care ├«n timp s-ar amortiza. Aceast─â ar aduce cu sine, o cre╚Ötere a companiei ╚Öi implicit un profit mai mare.
V─â putem spune cum un client de-al nostru a pornit cu un srl mic av├ónd activitatea de comer╚Ť, apoi s-a extins deschiz├ónd mai multe magazine ├«n marile ora╚Öe din ╚Ťara, reu╚Öind s─â ├«╚Öi creeze un brand pe pia╚Ťa rom├óneasc─â.
De-a lungul timpului cu această societate am avut diverse colaborări ajungând astăzi să fie un client fidel, care vede în noi un partener de încredere.